ANA
RUIZ RODRIGUEZ
Profesora Ayudante Doctora
Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2023
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Capsaicinoid Content in the Pericarp and Placenta of Bolilla Peppers (Capsicum annuum L.) throughout the Ripening of the Fruit at Two Different Stages of Plant Maturation
Agronomy, Vol. 13, Núm. 2
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Comparison between Ultrasound- and Microwave-Assisted Extraction Methods to Determine Phenolic Compounds in Barley (Hordeum vulgare L.)
Foods, Vol. 12, Núm. 14
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Effects of Different Freezing Treatments during the Winemaking of a Varietal White Wine with Regard to Its Phenolic Components
Foods, Vol. 12, Núm. 10
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Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices
Foods, Vol. 12, Núm. 13
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Optimized Ultrasound-Assisted Extraction of Psidium laruotteanum Roots: A Concentrated Source of Piceid from the Brazilian Savanna
Forests, Vol. 14, Núm. 8
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Rapid and Automated Method for Detecting and Quantifying Adulterations in High-Quality Honey Using Vis-NIRs in Combination with Machine Learning
Foods, Vol. 12, Núm. 13
2022
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DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
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Detection of Adulterations in Fruit Juices Using Machine Learning Methods over FT-IR Spectroscopic Data
Agronomy, Vol. 12, Núm. 3
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Effects from the Freezing of Either Whole or Crushed Grapes on the Volatile Compounds Contents in Muscat Wines
Foods, Vol. 11, Núm. 12
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Rapid Detection and Quantification of Adulterants in Fruit Juices Using Machine Learning Tools and Spectroscopy Data
Sensors, Vol. 22, Núm. 10
2021
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A methodology based on ft-ir data combined with random forest model to generate spectralprints for the characterization of high-quality vinegars
Foods, Vol. 10, Núm. 6
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Caracterización de Vinagres de Jerez mediante FT-IR en combinación con análisis multivariante
XLIII JORNADAS DE VITICULTURA Y ENOLOGÍA DE LA TIERRA DE BARROS
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Caracterización de Vinagres de Jerezmediante FT-IR en combinación conanálisis multivariante
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
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Caracterización de muestras demieles de azahar mediante desorcióntérmica –cromatografía de gases–espectrometría de gases
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
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Changes in the aromatic compounds content in the muscat wines as a result of the application of ultrasound during pre-fermentative maceration
Foods, Vol. 10, Núm. 7
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Efecto de la aplicación de dos tipos ultrasonidos durante la fermentación entinto sobre la composición volátiles delos vinos
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
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Influence of temperature during pre-fermentative maceration and alcoholic fermentation on the phenolic composition of ‘cabernet sauvignon’ wines
Foods, Vol. 10, Núm. 5
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Optimization by means of chemometric tools of an ultrasound-assisted method for the extraction of betacyanins from red dragon fruit (Hylocereus polyrhizus)
Agronomy, Vol. 11, Núm. 6
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Optimization of the microwave-assisted extraction of simple phenolic compounds from grape skins and seeds
Agronomy, Vol. 11, Núm. 8
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Vitivinicultura, industria y patrimonio. El legado de la Fábrica de Botellas de Jerez a la Universidad de Cádiz
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021