CARMELO
GARCIA BARROSO
Forscher in der Zeit 1980-2020
DOMINICO ANTONIO
GUILLEN SANCHEZ
Catedrático de Universidad
Publikationen, an denen er mitarbeitet DOMINICO ANTONIO GUILLEN SANCHEZ (45)
2021
2020
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Analytical characterization and sensory analysis of distillates of different varieties of grapes aged by an accelerated method
Foods, Vol. 9, Núm. 3
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Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521
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Estudio comparativo de distintos parámetros analíticos y su aplicación en el seguimiento del envejecimiento del Brandy de Jerez
XLII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
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Estudio y desarrollo de un método de maceración acelerada de licor de café elaborado con holandas de vino mediante el uso de energía de ultrasonidos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
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Use of alternative wood for the ageing of brandy de Jerez
Foods, Vol. 9, Núm. 3
2019
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Discriminant ability of phenolic compounds and short chain organic acids profiles in the determination of quality parameters of Brandy de Jerez
Food Chemistry, Vol. 286, pp. 275-281
2017
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Determination of Antioxidant Activity of Brandy and Other Aged Beverages by Electrochemical and Photochemiluminescence Methods
Food Analytical Methods, Vol. 10, Núm. 4, pp. 1045-1053
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Study of a laboratory-scaled new method for the accelerated continuous ageing of wine spirits by applying ultrasound energy
Ultrasonics Sonochemistry, Vol. 36, pp. 226-235
2015
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Caracterización de Brandis de Jerez usando el contenido en ácidos orgánicos
XXXVI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
2014
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Development of an accelerated aging method for Brandy
LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 1, pp. 108-114
2012
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Desarrollo de métodos cromatográficos para la cuantificación de bítrex y ftalato de dietilo en bebidas enológicas
XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
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Evolution of the colour, antioxidant activity and polyphenols in unusually aged Sherry wines
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 2, pp. 271-276
2011
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Analytical characterisation of a Brandy de Jerez during its ageing
European Food Research and Technology, Vol. 232, Núm. 5, pp. 813-819
2010
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Evaluation of various extraction techniques for obtaining bioactive extracts from pine seeds
Food and Bioproducts Processing, Vol. 88, Núm. 2-3, pp. 247-252
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Phenolic compounds and furanic derivatives in the characterization and quality control of Brandy de Jerez
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 2, pp. 990-997
2009
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Antioxidant activity of Brandy de Jerez and other aged distillates, and correlation with their polyphenolic content
Food Chemistry, Vol. 116, Núm. 1, pp. 29-33
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Caracterización de un Brandy de Jerez durante su envejecimiento en un sistema de Solera y Criadera envinada con "Pedro Ximénez"
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Desarrollo de un test de envejecimiento acelerado para el Brandy de Jerez
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009