CARMELO
GARCIA BARROSO
Chercheur dans le période 1980-2020
CEFERINO ADRIAN
CARRERA FERNANDEZ
Profesor Titular de Universidad
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec CEFERINO ADRIAN CARRERA FERNANDEZ (16)
2019
-
Fast Determination of Phenolic Compounds in Rice Grains by Ultraperformance Liquid Chromatography Coupled to Photodiode Array Detection: Method Development and Validation
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 10, pp. 3018-3027
-
Optimization of ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) fruit through a box-behnken experimental design
Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 1018-1029
-
Ultrasonic treatments during the alcoholic fermentation of red wines: Effects on 'Syrah' wines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, pp. 83-88
2018
-
Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction
Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395
-
Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Extracción asistida por ultrasonidos de capsinoides en pimientos
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimización de técnicas de extracción avanzadas para la determinación de compuestos fenólicos y antocianinas en mirto (myrtus communis L.)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimization of microwave-assisted extraction for the recovery of bioactive compounds from the chilean superfruit (aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)
Agronomy, Vol. 8, Núm. 11
2017
-
Multiresponse optimization of a UPLC method for the simultaneous determination of tryptophan and 15 tryptophan-derived compounds using a Box-Behnken design with a desirability function
Food Chemistry, Vol. 225, pp. 1-9
-
Optimization of the ultrasound-assisted extraction of anthocyanins and total phenolic compounds in mulberry (Morus nigra) pulp
Food Chemistry, Vol. 219, pp. 23-32
-
Tryptophan levels during grape ripening: Effects of cultural practices
Molecules, Vol. 22, Núm. 6
2016
-
Evolution of Capsaicinoids in Peter Pepper (Capsicum annuum var. annuum) During Fruit Ripening
Chemistry and Biodiversity, pp. 1068-1075
2015
-
Ultrasound-assisted extraction of amino acids from grapes
Ultrasonics Sonochemistry, Vol. 22, pp. 499-505
2014
-
A new solid phase extraction for the determination of anthocyanins in grapes
Molecules, Vol. 19, Núm. 12, pp. 21398-21410
2012
-
Ultrasound assisted extraction of phenolic compounds from grapes
Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 100-104