Publicaciones en las que colabora con CARMELO GARCIA BARROSO (122)

2020

  1. Analytical characterization and sensory analysis of distillates of different varieties of grapes aged by an accelerated method

    Foods, Vol. 9, Núm. 3

  2. Development of head space sorptive extraction method for the determination of volatile compounds in beer and comparison with stir bar sorptive extraction

    Foods, Vol. 9, Núm. 3

  3. Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521

  4. Estudio comparativo de distintos parámetros analíticos y su aplicación en el seguimiento del envejecimiento del Brandy de Jerez

    XLII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  5. Estudio de parámetros analíticos en aceites vegetales alimentarios como índices de discriminación según su origen varietal

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  6. Estudio y desarrollo de un método de maceración acelerada de licor de café elaborado con holandas de vino mediante el uso de energía de ultrasonidos

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  7. Flavored Sherry vinegar with citric notes: Characterization and effect of ultrasound in the maceration of orange peels

    Food Research International, Vol. 133

  8. Influence of two different cryoextraction procedures on the quality of wine produced from muscat grapes

    Foods, Vol. 9, Núm. 11

  9. Suitability of alternative wood types other than American oak wood for the ageing of Sherry vinegar

    Food Chemistry, Vol. 316

  10. Use of alternative wood for the ageing of brandy de Jerez

    Foods, Vol. 9, Núm. 3

  11. Use of sensory analysis to investigate the influence of climate chambers and other process variables in the production of sweet wines

    Foods, Vol. 9, Núm. 4

  12. Use of ultrasound at a pilot scale to accelerate the ageing of sherry vinegar

    Ultrasonics Sonochemistry, Vol. 69