Publicaciones en las que colabora con VICTOR MANUEL PALACIOS MACIAS (15)

2003

  1. Resveratrol content of Palomino fino grapes: Influence of vintage and fungal infection

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 5, pp. 1464-1468

2002

  1. Chemical and biochemical transformations during the industrial process of sherry vinegar aging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 15, pp. 4221-4225

  2. Comparative study of crossflow microfiltration with conventional filtration of sherry wines

    Journal of Food Engineering, Vol. 54, Núm. 2, pp. 95-102

  3. Mathematical models for optimization of industrial tank-washing operations

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 41, Núm. 10, pp. 2440-2447

2001

  1. Application of ion exchange techniques to industrial process of metal ions removal from wine

    Adsorption, Vol. 7, Núm. 2, pp. 131-138

  2. Application of ion exchange techniques to industrial process of must acidification

    Separation and Purification Methods, Vol. 30, Núm. 1, pp. 143-156

  3. Factors influencing the oxidation phenomena of sherry wine

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 2, pp. 151-155

2000

  1. La enología: hito en el desarrollo de la tecnología de los alimentos, enfoques actuales

    La provincia de Cádiz: investigación y desarrollo. Actualidad política, económica y científica de la provincia de Cádiz (Servicio de Publicaciones), pp. 119-132

1998

  1. Actualidad científica de la investigación en el vino de Jerez

    Cádiz ante el siglo XXI (Servicio de Publicaciones), pp. 145-159