Publicaciones (81) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. An electrochemical alternative for evaluating the antioxidant capacity in walnut kernel extracts

    Food Chemistry, Vol. 393

  2. Desarrollo y optimización de la extracción individual y simultánea de compuestos bioactivos (TPC y TA) en aronia negra

    XLIV JORNADAS DE VITIVICULTURA Y ENOLOGÍA TIERRA DE BARROS. IV Congreso Agroalimentario de Extremadura

  3. Determinación y cuantificación de los compuestos de azufre volátiles implicados en el carácter pungente en la cebolla empleando la desorción térmica acoplada a la cromatografía de gases y espectrometría de masas (TD-GC-MS)

    XVII Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2022)

  4. Essential Mineral Content (Fe, Mg, P, Mn, K, Ca, and Na) in Five Wild Edible Species of Lactarius Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco: Reference to Daily Intake

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 12

  5. Exposure to Essential and Toxic Elements via Consumption of Agaricaceae, Amanitaceae, Boletaceae, and Russulaceae Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 5

  6. Extraction of Antioxidant Compounds from Onion Bulb (Allium cepa L.) Using Individual and Simultaneous Microwave-Assisted Extraction Methods

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 5

  7. Optimización de la extracción asistida por ultrasonidos para la determinación de la capacidad antioxidante del pimiento Biquinho

    XVII Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2022)

  8. Optimization of a Microwave Assisted Extraction Method for Maximum Flavonols and Antioxidant Activity of Onion Extracts

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 12

  9. Toxic elements and trace elements in Macrolepiota procera mushrooms from southern Spain and northern Morocco

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 108

  10. Ultrasound-Assisted Extraction of Total Phenolic Compounds and Antioxidant Activity in Mushrooms

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 8