ANA
RUIZ RODRIGUEZ
Profesora Ayudante Doctora
CARMELO
GARCIA BARROSO
Investigador en el periodo 1980-2020
Publicaciones en las que colabora con CARMELO GARCIA BARROSO (16)
2021
2020
2019
-
FT-IR, Vis spectroscopy, color and multivariate analysis for the control of ageing processes in distinctive Spanish wines
Food Chemistry, Vol. 277, pp. 6-11
-
Maceración prefermentativa con ultrasonido para la variedad moscatel
XL Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Ultrasonic treatments during the alcoholic fermentation of red wines: Effects on 'Syrah' wines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, pp. 83-88
2018
-
Efecto de la velocidad de congelación en la uva "moscatel" en el vino
XXXIX Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Effects of pulsed electric fields treatments on the extraction of terpenoids during vinification of wine of Syrah grape
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
-
Use of different fermentation temperatures in Cabernet Sauvignon
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
-
Ontogenetic variation of individual and total capsaicinoids in Malagueta peppers (Capsicum frutescens) during fruit maturation
Molecules, Vol. 22, Núm. 5
-
Tryptophan levels during grape ripening: Effects of cultural practices
Molecules, Vol. 22, Núm. 6
2015
-
Pretratamiento de la uva tinta: efecto de la conservación a baja temperatura
XXXVI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Ultrasound-assisted extraction of amino acids from grapes
Ultrasonics Sonochemistry, Vol. 22, pp. 499-505
2014
-
A new solid phase extraction for the determination of anthocyanins in grapes
Molecules, Vol. 19, Núm. 12, pp. 21398-21410
2012
-
Efecto de chips de madera en la fermentación del vino tinto: elaboración en climas cálidos
XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Extracción en fase sólida (SPE) de antacianos en extractos de uva durante el estudio de la madurez fenólica
XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Ultrasound assisted extraction of phenolic compounds from grapes
Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 100-104