Publicaciones (276) Publicaciones de CARMELO GARCIA BARROSO

2020

  1. Analytical characterization and sensory analysis of distillates of different varieties of grapes aged by an accelerated method

    Foods, Vol. 9, Núm. 3

  2. Aplicación de los ultrasonidos en la elaboración de un vino macerado con endrina

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  3. Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  4. Development of head space sorptive extraction method for the determination of volatile compounds in beer and comparison with stir bar sorptive extraction

    Foods, Vol. 9, Núm. 3

  5. Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521

  6. Estudio comparativo de distintos parámetros analíticos y su aplicación en el seguimiento del envejecimiento del Brandy de Jerez

    XLII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  7. Estudio de parámetros analíticos en aceites vegetales alimentarios como índices de discriminación según su origen varietal

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  8. Estudio y desarrollo de un método de maceración acelerada de licor de café elaborado con holandas de vino mediante el uso de energía de ultrasonidos

    XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  9. Flavored Sherry vinegar with citric notes: Characterization and effect of ultrasound in the maceration of orange peels

    Food Research International, Vol. 133

  10. Influence of fruit ripening on the total and individual capsaicinoids and capsiate content in naga jolokia peppers (Capsicum chinense Jacq.)

    Agronomy, Vol. 10, Núm. 2

  11. Influence of two different cryoextraction procedures on the quality of wine produced from muscat grapes

    Foods, Vol. 9, Núm. 11

  12. Influencia de la maduración del fruto sobre el contenido de compuestos bioactivos en la variedad de pimiento Naga Jolokia

    XLII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros

  13. Suitability of alternative wood types other than American oak wood for the ageing of Sherry vinegar

    Food Chemistry, Vol. 316

  14. Use of alternative wood for the ageing of brandy de Jerez

    Foods, Vol. 9, Núm. 3